250 ₴
175,99 ₴
Концентрований освітлений сік червоного винограду виробляється зі стиглих, свіжих плодів винограду різних сортів. Сік має характерний насичений смак і запах. Продукт має білий виражений темно-рубіновий круг (унаслідок термічної обробки), після відновлення — червоний.
Сік має у своєму складі велику кількість вітамінів, поживних речовин і зміцнює імунітет. Вишневий сік покращує колір, стан шкіри та самопочуття.
Концентрований натуральний сік — це твір, який відрізняється від магазинних соків на багатьох рівнях. Перша й найбільш чимала відмінність — це те, що концентрований сік містить тільки свіжовичавлений сік фруктів або ягід, без додавання консервантів, барвників, ароматизаторів та інших штучних добавок.
Крім того, процес концентрування соку дає змогу видаляти з нього воду, зберігаючи водночас усі цінні вітаміни та мінерали. У результаті виходить насичений, щільніший сік, який містить у 2-3 рази більше поживних речовин, ніж звичайний сік.
Також варто зазначити, що смак концентрованого соку може відрізнятися від звичного смаку магазинного соку. Це пов'язано з тим, що концентрований сік не містить штучних добавок, які можуть впливати на його смак і аромат. Однак справжні поціновувачі оцінять його насичений смак і неповторний аромат, який можна отримати тільки з натуральних інгредієнтів.
Якщо ви шукаєте справжній, натуральний і поживний сік, то концентрований натуральний сік стане для вас ідеальним вибором. Спробуйте його та насолоджуйтеся всіма перевагами справжнього фруктового соку, який допоможе вам залишатися здоровим і бадьорим щодня!
Власне виробництво
Brix: 65- 67
Кислотність: 1,5 – 2,0%
Рекомендації щодо відновлення концентрованого соку:
1. Для визначення смаку, запаху (аромату) й окремих фізико-хімічних показників сік відновлюють питною водою згідно з Гсанпин 2.2.4-17, ДСТУ 7525 або дистильованою водою відповідно до чинної нормативної документації у співвідношенні: до 1 вагової частини соку додають n вагових частин води.
2. Одна вагова частина виноградного концентрату до 3,5 води.
Важливо!!! Продукт складається із соку винограду, увареного у вакуум-випаровувальному встановленні. Сік концентрований пастеризований, завдяки цьому сповільнюється процес бродіння і для цього необхідно підживити концентрат. Відклонень від температури не має бути. Умови для бродіння мають бути відповідними.
Рекомендації щодо приготування сидру з концентрованого виноградного соку:
1, приготування відновленого виноградного соку.
2. Пастеризація 2-3 хв приблизно 85 °C.
3. Охолодження до 22-23 °C.
4. Необхідна кількість Кадіфіту (метабісульфіту) добре розчинити в соку (в відрі) і додати в ємність для бродіння.
5. Необхідна кількість вітаміну добре розчинити в соку (у відрі) і додати в ємність для бродіння.
6. Ретельно перемішати.
Підготовка дріжджів:
Необхідна кількість дріжджів залити 10-кратною кількістю суміші соку та води (1:1). Суміш має мати температуру 38 °C (це важливо!). Добре перемішайте. Слідкуйте, щоб температура в бродильній суміші опустилася повільно. Коли температура опуститься приблизно 25 °C суміш перелити в підготовлений резервуар. Перемішати. Слідкуйте за концентрацією сухих речовин і температурою.
Розрахунок на 1000 л відновленого виноградного соку для збивання:
Вихід. концентрат 70 Вг. Сік готовий на 13,5 Вг Для 1000 л відновленого соку необхідно:
13,5 : 70 = 192,9 кг (192,9 кг: 1,346 = 143,3 л) 1000 л відновленого соку 13,5 Вг — 1000 л * 1,0546 =
1054,6 кг Отже, для 1000 л соку 13,5 Вг необхідно: 192,9 кг КЯС
1054,6 — 192,9 = 861,7 кг (л) води
1. Змішайте 143,3 л концентрату та 861,7 л теплої, підготовленої води.
2. Пастеризація 2-3 хв ок 85 °C.
3. Охолодження до 22-23 °C.
4. 100 г метабісульфіту калію добре розчинити в соку (у відрі) і внести в ємність для бродіння.
5..300 г Вітамону добре розчинити в соку (в відрі) і внести в ємність для бродіння.
6. Місткість добре перемішати.
Підготовка дріжджів:
1. 250 г дріжджів залити 2,5 літрами суміші (1.25 л сік/1.25 л вода). Суміш має мати температуру 38 °C (це важливо). Добре перемішайте. Слідкуйте, щоб температура в бродильній суміші опустилася повільно. Коли температура опуститься до -25 °C, суміш перелити в підготовлений резервуар. Перемішати.
2. Слідкуйте за щільністю й температурою.
.Наші контакти | (068) 333-73-73 Київстар, Viber; (066) 333-73-73 Vodafone; (093) 333-73-73 Lifecell; (0800) 33-73-73 Гаряча лінія |
Термін зберігання | 12 місяців |
Умови зберігання | Т = 0…22 °С |
Вага | 1 кг |
Паковання | Пластикова пляшка |
Смак | Виноградний |
Об'єм | 0.76 л |
6042948 5111084 8580323 5598138 7938918 9257576 5289637 1048937 8127829 7915930 9253980 9587928 6236696 9192984 6917802 5263108 3156630 5283763 6290488 6747082 86817498152 12227985 6109007 2511327 3961345 4470744 5617530 4413738 5367756 2718759 5764762 2246819 2091798 1271688 6190720 4068270 4160792 5955966 6321251 2391531 193196525 7158063 4292090 4227017 59660753 3142037477 597) 3901252 6032182 6586343 6581652 6123238 7121291 1873502 4976519 7087764 7691235 7642201 9360616 2436997 5277458 1333296 2063002 4299301 3439768 9241642 5219518 831172424621 364522641262621) 2452617214 446565656365 466 46650 6327218 9302302302302) 7756033 9103286 6659547 5292780
Основні | |
---|---|
Виробник | Eva |
Смак | Виноградний |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Користувацькі характеристики | |
.Наші контакти | (068) 333-73-73 Київстар, Viber; (066) 333-73-73 Vodafone; (093) 333-73-73 Lifecell; (0800) 33-73-73 Гаряча лінія |
Артикул | 0100020-5 |
Вага | 1 кг |
Обсяг | 0.76 л |
Термін зберігання | 12 місяців |
Умови зберігання | Т = 0…22 °С |